Bibliotheek

Bibliotheek Waregem

Nieuws van de bib

 • 27/10/2014

  Tuinman Wim Lybaert ('Moestuin volgens Wim') geeft tips en tricks aan moestuiniers, hobbykwekers en koks. In zijn enthousiaste stijl vertelt hij tijdens deze lezing over zijn passie voor de moestuin.

 • 14/10/2014

  De Waregemse cultuurhuizen zetten hun deuren wagenwijd open op zondag 16 november. Ga samen met Vlieg op wervelende Expeditie en ontdek wat er te beleven valt in de bib, de kunstacademie, Be-Part en cc De Schakel.

 • 10/10/2014

  Onder grote belangstelling werd donderdag 9 oktober het officiële startschot voor de nieuwe stadsbibliotheek gegeven met een eerste steenlegging. De nieuwe bib is een belangrijk onderdeel van project ZuidBoulevard en zal de hoek van de Holstraat met de Zuiderlaan een nieuwe uitstraling geven.

 • 25/09/2014

  Botste je bij het opruimen van je zolder op een oud en vergeten schilderij, liet je groottante je een chique vaas na of kocht je op de rommelmarkt een leuk beeldje en wil je wel eens weten of het kunst of kitsch is?

 • 18/09/2014

  Op zaterdag 11 oktober wordt de Bibliotheekweek traditioneel op gang geschoten met de Verwendag. Kom naar de bibliotheek en hef samen met ons het glas in het bibterras-café op 30 jaar bibliotheekweek! De hele dag valt er in ons extra feestelijk aangeklede huis heel wat te beleven.