Nieuws - meest recent

In de Wortegemseweg en Waregemstraat/Desselgemseweg zijn er herstellingswerken aan de greppels gepland.

Het sociale economiebedrijf Werkplus is op zoek naar een coördinator.

Hieronder vind je de dossiers die op het Schepencollege van 20 juli 2016 goedgekeurd werden.

De stedenbouwkundige vergunningen worden steeds per aangetekende zending aan de bouwheer overgemaakt in de week volgend op het betreffende Schepencollege.

Bij de vergunning vind je een bekendmaking op A3-papier. Dit blad moet aangeplakt worden uiterlijk tegen 31 juli 2016, gedurende dertig dagen, op de plaats waarop de vergunningsaanvraag betrekking heeft.

jul
25

Infrabel, die de infrastructuur van de Belgische spoorwegen beheert, vernieuwt vanaf eind juli tot midden augustus de dwarsliggers en spoorstaven van zowel spoor 1 als spoor 2 in het station in Waregem.

18 september 2016

Hieronder vind je de dossiers die op het Schepencollege van 14 juli 2016 goedgekeurd werden.

De stedenbouwkundige vergunningen worden steeds per aangetekende zending aan de bouwheer overgemaakt in de week volgend op het betreffende Schepencollege.

Bij de vergunning vind je een bekendmaking op A3-papier. Dit blad moet aangeplakt worden uiterlijk tegen 26 juli 2016, gedurende dertig dagen, op de plaats waarop de vergunningsaanvraag betrekking heeft.

Heb je nog nooit gefietst? Of is het te lang geleden en kan je het niet meer goed? Dan zijn de fietslessen voor volwassenen iets voor jou.

sep
22

Donderdag 22 september organiseert Burensportdienst i.s.m. het Sociaal Huis en de seniorenraad Deerlijk een sportief evenement voor actieve en minder actieve 50-plussers.

Regelmatig maakt het stadsbestuur nieuwe stedelijke reglementen en verordeningen.

Volgens het gemeentedecreet (art. 186 en 187) worden de stedelijke reglementen en verordeningen hier bekend gemaakt.

De burgemeester van stad Waregem, provincie West-Vlaanderen,

bevestigt dat de reglementen met volgnummers 1658 tot en met 1661 van de Gemeenteraad gedateerd 05/07/16, met als onderwerp

aanvullende verkeersreglement wegverkeer naar aanleiding van: