Nieuws - meest recent

Van de zitting van 6 juni 2016 in de vergaderzaal van het OCMW op de 5de verdieping van De Meers.

jun
06

Op 6 juni start aannemer Tibergyn in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met wegenwerken op het kruispunt Kortrijkseweg -  Beveren-Dries.

Het doel van de wegenwerken is het beveiligen van de voetgangersoversteek. Langs beide zijden van de Kortrijkseweg komt een verhoogde berm waar de voetgangers op kunnen wachten. Gelijktijdig vervangt de aannemer de kasseiverharding op het einde van Beveren-Dries door asfaltverharding.

jun
02

Op donderdag 2 juni komt er een nieuwe verlichtingspaal in de middenberm van de Zuiderlaan aan het rondpunt met de Verbindingsweg. Tussen 9.00u. en 13.00u. zal er geen verkeer mogelijk zijn in de Zuiderlaan tussen de Meersstraat en de Verbindingsweg, in de rijrichting naar de Verbindingsweg. Fietsers kunnen wel langs de werf op de fietspaden.

De aannemer voorziet een omleiding via de Henri Lebbestraat, Expresweg en Verbindingsweg.

Hieronder vind je de dossiers die op het Schepencollege van 26 mei 2016 goedgekeurd werden.

De stedenbouwkundige vergunningen worden steeds per aangetekende zending aan de bouwheer overgemaakt in de week volgend op het betreffende Schepencollege.

Bij de vergunning vind je een bekendmaking op A3-papier. Dit blad moet aangeplakt worden uiterlijk tegen 7 juni 2016, gedurende dertig dagen, op de plaats waarop de vergunningsaanvraag betrekking heeft.

Het sociale economiebedrijf Werkplus zoekt een werkbegeleider.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 19/05/2016

Het infomagazine 2016-2017 van de Stedelijke Kunstacademie Waregem met alle info over het aanbod, de uurroosters, de inschrijvingen en de contactmomenten staat online.

mei
23

Vanaf maandag 23 mei start de heraanleg van de parking op de hoek van de Olmstraat en Processiestraat. De hele parking krijgt in enkele maanden tijd een nieuwe inrichting en aanzicht. De heraanleg moet voltooid zijn tegen 26 augustus, net op tijd voor de Waregem Koerse Feesten.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 12/05/16