Nieuws - meest recent

mei
11

Van 11 mei tot 10 juni is het gedeelte Schakelstraat, bereikbaar via de Holstraat, afgesloten voor het verkeer.

We zijn op zoek naar meerdere jobstudenten die als kinesetherapeut in een woonzorgcentrum (wzc) wensen te werken in de zomervakantie 2016.

Binnenkort valt de belastingsbrief in de bus en die invullen is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom organiseert de FOD financiën in mei en juni zitdagen om je te helpen.

feb
25

Lokaal dienstencentrum Het Gaverke organiseert een mini-cursus iPhone (apple) voor senioren.

joepie smartphone

De kunstacademie zal tijdens het Hemelvaart-weekend gesloten zijn van donderdag 5 tot zondag 8 mei!
Zowel de hoofdschool als de afdelingen knijpt er even tussenuit.
Er vinden dan geen lessen plaats en ook onze administratie is dicht. 

De datum van de opendeurdag voor hoofdschool/afdelingen in de kunstacademie in de Olmstraat is gewijzigd naar zaterdag 25 juni (i.p.v. zaterdag 18 juni!). Dit omwille van de examens in de dagschool en in de kunstacademie. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Je vindt steeds de laatste versie van de schoolkalender hier.
Alle activiteiten vind je hier.

Hieronder vind je de dossiers die op het Schepencollege van 28 april 2016 goedgekeurd werden.

De stedenbouwkundige vergunningen worden steeds per aangetekende zending aan de bouwheer overgemaakt in de week volgend op het betreffende Schepencollege.

Bij de vergunning vind je een bekendmaking op A3-papier. Dit blad moet aangeplakt worden uiterlijk tegen 10 mei 2016, gedurende dertig dagen, op de plaats waarop de vergunningsaanvraag betrekking heeft.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 21/04//2016

Sedert 1 maart hebben we een extra huisvuilzak bij namelijk de folie- of transparante zak.  Deze zak wordt slechts 1 maal per maand opgehaald. We bemerken dat er toch veel foliezakken buiten staan als er geen ophaling is.

Kijk dus naar je afvalkalender (en niet naar je buur) of er wel degelijk ophaling is van de foliezakken. Toch buiten geplaatst: haal hem dan zo vlug mogelijk binnen, zodat hij niet bij de buren of opengescheurd op de straat beland.

Problemen met het vinden van een huurwoning op de private huurmarkt? Dan kan je langskomen bij de Woonclub. We zoeken uit wat haalbaar is, helpen je met administratie, helpen met het vinden van een huurwoning. Je bent welkom voor alle informatie, advies of hulp.

Ook huurders en verhuurders met (betaal)problemen zijn welkom bij de Woonclub. We zorgen voor begeleiding om uithuiszettingen te voorkomen.