Nieuws - meest recent

Waarom zou je afval op straat gooien? Hou het gewoon even bij tot je aan een vuilnisbak komt. Geef toe, da’s toch echt geen moeite.

okt
03

Op maandagmiddag 3 oktober komt Radio 2 het programma Middagpost helemaal live uitzenden vanuit de nieuwe bib (van 12.00u. tot 13.00u.). 25 gelukkigen kunnen daarbij zijn, en misschien ben jij daar één van als je de oplossing van de bib-woordzoeker vindt!

woordzoeker Middagpost live

Publieke inspraak over het plan-MER voor het PRUP Omleidingsweg Anzegem

feb
25

Lokaal dienstencentrum Het Gaverke organiseert een mini-cursus"werken met foto's".

computer lacht

Een dienstencentrum bestaat pas door de vele vrijwilligers die een handje (of meerdere handjes!) toesteken.
Zonder hen is het niet mogelijke om vele diensten of activiteiten aan te bieden. 
Daarom deze oproep: we zijn nog op zoek naar ‘nieuw bloed’ voor de volgende taken:

 

Vrijwilligers gezocht

Hieronder vind je de dossiers die op het Schepencollege van 22 september 2016 goedgekeurd werden.

De stedenbouwkundige vergunningen worden steeds per aangetekende zending aan de bouwheer overgemaakt in de week volgend op het betreffende Schepencollege.

Bij de vergunning vind je een bekendmaking op A3-papier. Dit blad moet aangeplakt worden uiterlijk tegen 3 oktober 2016, gedurende dertig dagen, op de plaats waarop de vergunningsaanvraag betrekking heeft.

feb
25

Dienstencentrum Het Gaverke en dagverzorgingscentrum de Manège organiseren een infomoment met praktische tips om de woning en woonomgeving dementievriendelijk in te richten.

infomoment

Onder de noemer ‘Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen’ wil Natuur.koepel vzw in samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen en je gemeentebestuur, iedereen aanmoedigen om streekeigen bomen en struiken aan te planten.

Er werden verschillende plantpakketten samengesteld volgens het type haag, bosje of houtkant dat je wenst. Wil je een bijen- of vogelvriendelijke tuin of heb je een boontje voor klimplanten? Het assortiment werd verder verfijnd en bevat nu ook heel wat met soorten die per 5 stuks kunnen besteld worden.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 01/09/2016