Nieuws - meest recent

Gedaan met de ingewikkelde papieren formulieren om een tegemoetkoming of parkeerkaart aan te vragen bij de Directie-generaal Personen met een handicap (FOD Sociale Zekerheid)! Sinds 1 juli kan dit via een online vragenlijst.

in juli zijn er geen zitdagen voor de pensioenen en personen met een handicap.

Ook deze zomer pakken we uit met enkele zomerse avondwandelingen. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Op donderdag 21 juli vieren we ook in Waregem de Nationale Feestdag.

Tijdens de maanden juli en augustus zijn verschillende stedelijke diensten niet altijd geopend. We geven een overzicht.

Het lijkt misschien wat raar om zeggen, maar vanaf donderdag 30 juni 'verhuist' de Schakelstraat 100 meter. De nieuwe weg die zich tussen de Zuiderpromenade en de gebouwen van het OCMW bevindt, is vanaf nu de Schakelstraat.

Schakelstraat verhuist

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 23/06/16

Hieronder vind je de dossiers die op het Schepencollege van 30 juni 2016 goedgekeurd werden.

De stedenbouwkundige vergunningen worden steeds per aangetekende zending aan de bouwheer overgemaakt in de week volgend op het betreffende Schepencollege.

Bij de vergunning vind je een bekendmaking op A3-papier. Dit blad moet aangeplakt worden uiterlijk tegen 12 juli 2016, gedurende dertig dagen, op de plaats waarop de vergunningsaanvraag betrekking heeft.

In Waregem hebben we een lange traditie van feesten en verenigingsleven. De goedgevulde activiteitenkalender vormt mee de charme van onze stad en dat willen we koesteren. Om een en ander in goede banen te blijven leiden, zijn er nu ook afspraken rond geluid.

De gratis stadsapp Operation Freddy neemt je op een ludieke missie doorheen het stadscentrum, langs de mooiste plekjes van Waregem.