Boerenmarkt | Koop lokaal

Gepubliceerd op Dinsdag 15 september 2020
04 oktober 2020

Heb je nog geen plannen voor het weekend van 3 en 4 oktober?  Geen nood. Niets leukers dan met de familie of vrienden een bezoekje brengen aan de boerenmarkt op zondagnamiddag tussen 14.00u. en 18.00u.  Je kan er je voorraad gezonde groenten, fruit, boter, kaas, paté, eieren… rechtstreeks van bij de boer opslaan. Ook artisanaal gemaakte chocolade en ijsjes mogen niet ontbreken. En natuurlijk zijn ook FairTrade producten uit het Zuiden te koop op de stand van de Wereldwinkel.

De kinderen kunnen zich dan weer uitleven op de kinderboerderij. De kippen, konijnen, cavia's, schaapjes,.. en paardjes staan te trappelen om geknuffeld te worden.

WIN EEN PRIJS OP DE BOERENMARKT!
Kom naar de stadswinkel en raad uit hoeveel duplo-stukjes het boerderijtafereel in de etalage is opgebouwd.
Mail je antwoord of vul in de stadswinkel een wedstrijdformulier in.
Wil je weten of je gewonnen hebt? Kom dan op 4 oktober naar de boerenmarkt.
Wat kan je winnen? Één geluksvogel gaat naar huis met een goedgevulde tas lokale en gezonde producten. Daarnaast zijn er ook 9 aankoopbonnen te winnen ter waarde van 10 euro te besteden op de boerenmarkt.

Praktische (corona-)informatie

  • Er zijn 3 in- en uitgangen ter hoogte van de Stormestraat, de Holstraat en het Pand. Na het ontsmetten van de handen volg je het eenrichtingsverkeer op de markt.
  • Een mondmasker dragen is verplicht voor alle bezoekers boven de 12 jaar.
  • Tussen 13.00u. en 19.30u. zijn de Stormestraat en Stationstraat verkeersvrij naar aanleiding van de braderie.

 

De boerenmarkt komt tot stand uit de samenwerking van Stad Waregem, de FairTrade trekkersgroep, de Wereldwinkel, Landelijke Gilde en KVLV.


De stad blijft de coronacijfers elke dag opvolgen. Een annulatie is steeds mogelijk als de cijfers de verkeerde kant uitgaan.
Het stadsbestuur duimt natuurlijk voor een positieve evolutie en de medewerking van iedereen.

boerenmarkt