DE KLEINSTE STEEPLE 'SKUIFELT' (park Casier)

zaterdag 26 augustus van 13.30u. tot 18.30u.

GRATIS TOEGANG

De familie-uitstap bij uitstek tijdens de Waregem Koerse Feesten "skuifelt" dit jaar harder dan welke vogel ook. In park Baron Casier kan je een namiddag lang genieten van tonnen internationaal straat- en circustheater en veel schitterend spel- en knutselvertier voor jong en iets minder jong. Wie er echt als de eerste wil bij zijn, kan vanaf 12.30u. gezellig komen picknicken op de picknickweide!

/ARTIESTEN

  • Cia La Baldufa (ES): Uitvinder mijnheer Bocamoll en zijn team brengen ons met hun mooie zeppelin terug naar het begin van de 20e eeuw. Help hen om het gevaarte in de lucht te krijgen en je wordt gegarandeerd beloond met een schitterend schouwspel. 

  • Circovito (ES): Victor Sanchez heeft wat hulp nodig. Waar hij anders zo makkelijk over het slappe koord kan stappen, rijden en klimmen, lukt het hem deze keer niet. Gelukkig zijn er genoeg kinderen in de buurt om deze topacrobaat er weer bovenop te krijgen. 
  • Otto Baron von Tounix (The Red Aeronout) (D): Baron Otto,  de jongste telg uit een aristocratische familie, is een echte sportman en doet zijn trainingsrondjes in het park. Op zoek naar nieuwe hoogterecords doet hij werkelijk van alles, zolang hij de vogels maar kan overtreffen.  Een walking-act met een vanop afstand bediende houten astronaut en drie zeelieden.
  • Circo Pitanga (CH): Een naïef koppel bereidt zich voor op het belangrijkste moment van hun leven, hun huwelijk. Maar ze kunnen de drukte en de stress helemaal niet aan. Gelukkig zijn het topacrobaten, zo kunnen ze zich toch nog een beetje afreageren. 
  • Altrego (D) - Het eitje: Wat doe je wanneer er uit je ontbijteitje een ietwat koppig vogeltje komt? Deze Duitse poppenspelers vertellen ons het wat, hoe en wanneer!
  • Het Kabinet (B) - De kanariteiten: Met hun ultramoderne bakfiets komen de dames van het Kabinet ons verrassen met een uniek spektakel waarin ‘de geelste vogels’ ter wereld de meest waanzinnige trucjes uithalen. Kom dat zien, kom dat zien!

 

/ANIMATIE

Tal van vrijwilligers en Waregemse verenigingen staan de hele namiddag klaar met leuke doe- en speelactiviteiten!

Voor de veiligheid van iedereen vragen wijom geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen tijdens de feesten.Bovendien is er camerabewaking tijdens de Waregemse feestweek!

 

Naar het overzicht van de Koerse Feesten