Dinsdag 29 augustus

//14.30u. 170e WAREGEM KOERSE (Gaverbeekhippodroom)

En dan is het eindelijk zover... Waregem Koerse. De dag waar iedereen naar uitkijkt. Duizenden mannen, vrouwen en kinderen maken zich op voor het grootste paardenfeest in Vlaanderen!

Het is een dag waarop vrouwen kunnen uitpakken met een spectaculair hoofddeksel. Maar we kijken ook uit naar de mannen die een hoed opzetten!

Waregem Koerse linken wij alleszins niet vooral aan hoeden en feesten. Op deze dag staan de paardenrennen als echte topsport centraal.

Meer over Waregem Koerse

 

//22.00u. VUURWERK (stadionvijvers)

De dinsdag van de Waregem Koerse Feesten wordt als vanouds afgesloten met vijfentwintig minuten verbazing.

Het vuurwerk vindt zoals altijd plaats aan de stadionvijvers. Vanop het grasveld rond de vijvers, de brug, de esplanade van winkelcentrum Het Pand of een balkon genieten jaarlijks ruim 10 000 Waregemnaars, bezoekers en feestvierders ervan!

Die dag is er ook nog: VIP Anna's Place met Afterparty, Pony Express met DJ's, optredens met DJ's in Labierint/Klauwaert, pop-up bar t.v.v. Somival, DJ Turbo 'Allround' in Tommy's & Markt 28,... Lees verder...

 

 Voor de veiligheid van iedereen vragen wijom geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen tijdens de feesten.Bovendien is er camerabewaking tijdens de Waregemse feestweek!

Naar het overzicht van de Koerse Feesten