Voor de handelaar

Waregembon_raamsticker.gifSinds 3 januari 2011 kunnen kopers terecht bij deelnemende handelszaken om hun Waregembon in te ruilen. Deze handelaars zijn te herkennen aan het logo in de vitrine. Maar ook op de website van de stad wordt promotie gemaakt voor de handelaar en uiteraard zit bij de bon een lijst van deelnemende handelszaken.

Deelname is gratis en de combinatie met eigen bonnen blijft mogelijk en biedt zo mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken. 

De handelaar kan de ontvangen bonnen (5, 10, 25 euro) terug inleveren in de stadswinkel of deelgemeentehuizen. De bonnen zijn een jaar geldig, maar de handelaar heeft nog 3 maand extra de tijd om de bonnen terug in te leveren. Elke 15e of 30e van de maand  wordt het verschuldigde bedrag dan teruggestort op rekeningnummer van de handelaar.  Dit alles brengt natuurlijk geen extra kosten met zich mee.

Meer dan 300 handelaars stapten mee in de Waregembon. Maar waarschijnlijk ben ook jij als Waregemse winkelier, restauranthouder of horecauitbater wel geprikkeld om hieraan gratis deel te nemen.

Heb je nog vragen of wens je in te schrijven, doe dit via waregembon@waregem.be

 

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 13 22
Nu gesloten
Alles weergeven