ENAME MUSIC (park Casier)

Het nog steeds volledig gratis muziekfestival gaat vanaf dit jaar onder de noemer Ename Music. Het recept zaterdag én maandag blijven we wel behouden. Waarom? Omdat dat gewoon een prima idee is, vind je ook niet? Afspraak in park Baron Casier in de Stationsstraat op 26 én 28 augustus!

GRATIS TOEGANG

 

//ZATERDAG 26 AUGUSTUS

20.00u. RHEA

RHEA is een jonge, nieuwe rockband uit Gent met Anzegemse roots. Scheurende riffs, gitaren: klassieke Rock 'n' Roll met een moderne toets. Aangevuld met stevige drums en een edgy sound, RHEA weet duidelijk wat het wil, volle gas vooruit. 

21.30u. ARNO

Vorig jaar verscheen met Human Incognito zijn twaalfde album en dan vergeten we nog zijn platen met onder andere T.C.Matic, Tjens Couter en Charles & les Lulus. Afgelopen zomer speelde hij een aantal exclusieve concerten op onder andere Dranouter en De Lokerse Feesten. Stuk voor stuk waren dit onvergetelijke momenten waarin het nieuwe materiaal zorgvuldig met zijn talrijke klassiekers werd gemixt. Arno is en blijft live één van onze sterkste Belgen!

23.30u. ERTEBREKERS

Dat Flip Kowlier moeilijk stil kan zitten, wisten we al langer. De stichter van ’t Hof van Commerce trekt tegenwoordig rond met Ertebrekers, een West-Vlaams trio dat naast Kowlier ook muzikant Peter Lesage en zanger/rapper Jeffrey Jefferson tot zijn leden mag rekenen. samen brengen ze een funky mix van soul en hiphop in hun sappig West-Vlaams dialect. 

 

//MAANDAG 28 AUGUSTUS

20.00u. SLONGS DIEVANONGS

Slongs Dievanongs is de Queen Bee van de Belgische hiphop, laat daar geen twijfel over bestaan! Na jarenlang haar skills geperfectioneerd te hebben, besprong ze het podium als een hete tijgerin. Halve Neuro en de Zologie zijn haar familie, en het publiek is er om in te pakken. Rhymen, zingen, dansen, opzwepen... Dievanongs kan het allemaal. 

22.00u. STAN VAN SAMANG

We hoeven Stan Van Samang eigenlijk niet voor te stellen. Hij is (terecht) alomtegenwoordig op televisie en concertpodia: enkele keren het Sportpaleis en de Lottoarena, jurylid in Belgium’s Got Talent, winnaar van Steracteur Sterartiest, een karrevracht gewonnen Mia’s, te veel om op te noemen.

 

Voor de veiligheid van iedereen vragen wijom geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen tijdens de feesten.Bovendien is er camerabewaking tijdens de Waregemse feestweek!

 

Naar het overzicht van de Koerse Feesten