Grote lenteschoonmaak in Waregem

mrt
25

Wat is er leuker dan de lente te verwelkomen met een opgeruimd huis en een nette buurt? Daarom vinden jaarlijks in Vlaanderen talloze lenteschoonmaak-acties plaats. Duizenden vrijwilligers steken dan de handen uit de mouwen om rondzwervende blikjes en snoeppapiertjes in hun buurt op te ruimen.

Ook in Waregem doen we daaraan mee: op zaterdag 25 maart verlossen we onze buurten, straten en wijken van zwerfvuil. Met zwerfvuil bedoelen we klein afval dat we vaak nonchalant en zonder er goed bij stil te staan op straat gooien: kauwgom, snoeppapiertjes, etensresten, blikjes, peuken, plastic flesjes…  Heb je daar ook schoon genoeg van? Doe dan mee met onze grote lenteschoonmaak!
 
Doe mee aan de grote lenteschoonmaak. Van 18 tot en met 26 maart roept Indevuilbak gans Vlaanderen op om massaal op straat te gaan om zwerfvuil op te ruimen.

In Waregem doen we dit op zaterdag 25 maart van 14.00u. tot 16.00u., in samenwerking met de afvalintercommunale Imog en het OVAM-project Indevuilbak.  We roepen alle verenigingen, wijkcomités, vriendengroepjes, bedrijven, particulieren,… op om die namiddag de handen uit de mouwen te steken.

Iedereen kan starten kan vanuit zes locaties:
•    Stedelijke basisschool Beveren-Leie, Koning Albertstraat 41
•    Stedelijke basisschool Desselgem, Pompoenstraat 44
•    Stedelijke basisschool Sint-Eloois-Vijve, Koekoekstraat 26
•    Vrije basisschool Nieuwenhove, Platanendreef 17
•    Stedelijke basisschool Torenhof, Albert Servaeslaan 60
•    Oud-dienstencentrum ’t Gaverke, Zeswegenstraat 120

alle deelnemers ontvangen achteraf een drankje en bedanking. Voor de vereniging met het meest aantal deelnemers is er zelfs nog een extra beloning...

Wil je deelnemen schrijf je dan nu in.

Inschrijving vereniging/organisaties

Inschrijving particulieren

Created at: 14/02/2017