Het Pand Ontpopt

Op 1 februari 2021 starten de werken die winkelcentrum Het Pand tegen Waregem Koerse 2022 in een nieuw jasje zullen steken. Doelstelling: het centrum van Waregem omtoveren tot een plaats waar het nog leuker wandelen, shoppen, terrasjes doen of gewoon ‘hangen’ is. Een aangename, open plek waar van alles te beleven valt en waar je je helemaal thuis voelt.

Centraal bij deze facelift staat de vernieuwing van Het Pand, sinds jaar en dag het kloppende commerciële en administratieve hart van de stad. Tijdens de werken doen we er alles aan om de impact tot een minimum te beperken en het centrum van Waregem even bruisend te houden als altijd. Tot de aanvang van de werken kan je er uiteraard nog altijd terecht. Ook tijdens de eindejaarsperiode ontvangen we je met open armen in het centrum.

Altijd op de hoogte

Via een positieve communicatiecampagne willen we burgers, handelaars, stadsdiensten en kantoorcomplexen die zich in en rond het Pand begeven op de hoogte houden. Van informatie over de nieuwe toegangswegen, doorgangsruimtes en nieuwe locaties van handelaars of kantoren... tot een stand van zaken.

Onder het motto “Het Pand OntPopt” is de positieve toon gezet: er is een transformatie aan de gang, iets om naar uit te kijken! Het Pand ontpopt zich de komende maanden tot een nog fijnere plek. Enkele Pandhandelaars strijken tijdelijk op andere locaties neer, sommige blijven ter plaatse. Je ontdekt het allemaal op www.hetpandontpopt.be.

Logo Het Pand OntPopt

Feelgood logo

Het feelgood logo vormt de rode draad doorheen de communicatie. Met de P van Het Pand en tijdelijke Pop-ups. Wie goed kijkt, kan ook een tekstballon of de speelse contouren van een paardenhoofd ontwaren. Pandtastisch, toch?

(lees verder onder de afbeeldingen)

Het kleurenpallet voor Het PandOntpopt

Paardenpatroon

De look-and-feel van de campagne speelt in op de couleur locale en het DNA van de paardenstad. De opvallende motieven en kleuren zijn geïnspireerd op de patronen in de jockey uniformen. Waregemser kan niet! Er kan eindeloos creatief mee gespeeld worden in de affiches, banners en op andere materialen.

(lees verder onder de afbeeldingen)

kleurenpallet Het PandOntPopt

Van de bus tot in het straatbeeld

Van opvallende banners, vlaggen en werfborden, tot een heuse Pandkrant en speelse infokiosk met meer informatie... Stap voor stap zie je de campagne, inspiratie en informatie echt overal ontpoppen.
Alle betrokken handelaars gaan aan de slag met een kleurrijk deelpakket, waarmee ze hun (nieuwe) locatie in de verf kunnen zetten. Zelfs de iconische piramide kreeg een pop-upjasje!