Het Pand 2.0 zit op het goede spoor

Gepubliceerd op Dinsdag 08 februari 2022

De werken aan winkelcentrum Het Pand zitten nog steeds op schema en de winkelpanden raken ook bijna helemaal ingevuld. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 19 augustus. Er zal het hele weekend feest zijn in en rond Het Pand 2.0.

Het Pand Ontpopt momenteel volop. De komende twee maanden staat er onder meer buitenschrijnwerk, pleister- en chapewerken en schilderwerken op de planning. Ook de plaatsing en renovatie van de liften komt aan de beurt. Stilaan starten echter ook al de tegelwerken, de gevelbekledingswerken en het binnenschrijnwerk. Het is de bedoeling om op 1 juni de sleutels aan de handelaars te overhandigen.

Vanaf 1 juni tot aan de opening op 19 augustus blijft Het Pand gesloten uit veiligheidsoverwegingen. De aannemers voeren dan de afwerkingswerken uit en handelaars kunnen in die periode ook al hun zaak vormgeven. Er wordt samen naar het grote openingsweekend toegewerkt.

92 procent winkelvloeroppervlakte al verhuurd

De winkelpanden raken intussen ook bijna helemaal ingevuld. Maar liefst 92 procent van de beschikbare winkelvloeroppervlakte is al verhuurd. Naast de eerder al bekendgemaakte zaken komt er een cosmeticawinkel, een design sneakerwinkel, een modezaak en een filiaal van River Woods.

Het Pand 2.0 zal bovendien een eigen huisstijl krijgen met onder meer een nieuw logo en moderne website. Daarvoor werkt de stad samen met een Waregems communicatie- en reclamebureau.

Een overzicht van de winkels die in Het Pand komen.