HetPandOntpopt.be houdt je steeds op de hoogte

Gepubliceerd op Dinsdag 17 november 2020

Op 1 februari 2021 starten de werken die winkelcentrum Het Pand tegen Waregem Koerse 2022 in een nieuw jasje zullen steken. Doelstelling: het centrum van Waregem omtoveren tot een plaats waar het nog leuker wandelen, shoppen, terrasjes doen of gewoon ‘hangen’ is. Een aangename, open plek waar van alles te beleven valt en waar je je helemaal thuis voelt!

Van de eerste spadesteek tot de uiteindelijke hernieuwbouw van Het Pand: alles kan je volgen via www.hetpandontpopt.be. Zo mis je niets van de werken en blijf je steeds op de hoogte over de bereikbaarheid en de handelaars in Het Pand.

HetPandOntpopt

Via een positieve communicatiecampagne willen we iedereen die zich door het Pand  moet begeven op de hoogte houden. Van informatie over de nieuwe toegangswegen, doorgangsruimtes en nieuwe locaties van handelaars of kantoren... tot een stand van zaken.

Onder het motto “Het Pand OntPopt” is de positieve toon gezet: er is een transformatie aan de gang, iets om naar uit te kijken! Het Pand ontpopt zich de komende maanden tot een nog fijnere plek. Enkele Pandhandelaars strijken tijdelijk op andere locaties neer, sommige blijven ter plaatse. Je ontdekt het allemaal op www.hetpandontpopt.be.