Winkelpanden bijna allemaal ingevuld

Gepubliceerd op Woensdag 11 mei 2022

Nog geen drie maanden voor de officiële opening van Het Pand is bijna alle winkelvloeroppervlakte verhuurd. Met een damesmodezaak, juwelenwinkel en chocolatier komen nog meer publiekstrekkers naar het Waregemse winkelcentrum. En de naam van de sportmodezaak is ook bekend.

De werken aan winkelcentrum Het Pand zitten op schema voor de officiële opening op vrijdag 19 augustus. Het hele weekend zal er feest en beleving zijn in en rond Het Pand.

Nieuwe namen

De winkelpanden raken intussen bijna allemaal ingevuld. Zo zal de artisanale chocolatier D’Origine zich naast Viva Sara vestigen. Ernaast vinden we nog een nieuwe naam. De hippe damesmodezaak Butikk palmt zelfs een dubbele module, goed voor 150m², in. Aan de andere kant van Het Pand kan je binnenkort hippe en betaalbare juwelen kopen in Twice as Nice.

Bij de eerder bekendgemaakte namen stond ook een sportmodezaak en nu raakte bekend over welke zaak het gaat. De groep Sportline, die onder meer in Roeselare en Brugge gevestigd is, pakt in een pand van 700m² uit met een nieuw stadsconcept ‘by Sportline’.

Met amper nog twee winkelpanden in optie en slechts eentje te huur is het nu al duidelijk dat Het Pand vanaf augustus weer een prachtige aantrekkingspool met voor elk wat wils zal worden.

Het Pand plan van de invulling