Parkeren en bereikbaarheid

De Markt blijft bereikbaar, maar niet via Het Pand.

Het is tijdens de renovatiewerken niet mogelijk om door Het Pand van of naar de Markt te gaan. Vanaf de parking Meersstraat is de aangewezen route via het kleine Meersstraatje en de Stormestraat (groene stippellijn op kaart). Vanop de Zuiderpromenade gaat u naar de Markt via het Boekenplein en Holstraat (blauwe stippellijn op kaart).

Ook het stadhuis en postkantoor blijven bereikbaar.

Het stadhuis en postkantoor blijven bereikbaar, maar enkel via de Zuiderpromenade. Daar is een doorgang voorzien naar de ingang van de stadswinkel en het postkantoor. Alle liften, trappen … in de parking Pand zijn afgesloten. Het is dan ook niet mogelijk om van de parking Pand rechtstreeks naar boven te komen richting stadhuis, postkantoor, CC De Schakel … (lees verder onder de afbeelding)

Signalisatiekaart Pand_3

Parking Pand blijft toegankelijk voor abonnees. Een ticket nemen aan de inrit is voor de hele duur van de werken niet mogelijk. 

Vanaf 1 februari 2021 is de parking Pand enkel toegankelijk voor abonnees. Een ticket nemen aan de inrit is voor de hele duur van de werken niet meer mogelijk. De parking kan dus ook niet meer gebruikt worden als doorrit van de Schakelstraat naar de Meersstraat of andersom. 

Kortparkeerders verwijzen we graag door naar de parking Zuiderpromenade of de gratis randparkings langs de ring. In parking Zuiderpromenade parkeert u het eerste uur gratis.