Waar zit mijn favoriete handelszaak?

Tijdens de werken blijf je welkom bij de handelszaken van Het Pand. Zij vonden immers een (tijdelijk) plekje in de buurt om hun activiteiten verder te zetten. Enkel het stadhuis, bpost, Cappuccino II, Tui en Ici Paris XL blijven op hun huidige locatie tijdens de renovatie.

Ook de kantoren van Wij Helpen, A&B Partners, Fairs&Events, Studio Tornado en AlfaCare blijven op hun huidige locatie werkzaam en bereikbaar.

NAVIGEREN MET GOOGLE MAPS
Op deze webpagina leggen wij een link met Google Maps zodat je kunt navigeren naar een handelszaak als je dat wenst. Indien je op “navigeren” klikt, kom je terecht op de webpagina van Google Maps. Die valt buiten de verwerkingsverantwoordelijkheid van het lokaal bestuur. Indien je Google Maps gebruikt, maken wij je er attent op dat Google als verwerkingsverantwoordelijke jouw persoonsgegevens (identificatiegegevens toestel, huidige locatie toestel, bestemming) verwerkt. Voor meer informatie omtrent hoe Google dat doet, verwijzen wij jou graag door naar de privacyverklaring van Google.