Social rides

02 juni 202116 juni 2021

  2, 9 en 16 juni  | Telkens van 18.00u. tot 20.00u.
  Verschillende parcours vanuit Waregem - Start op het Boekenplein
  5 euro per rit

INFO  

Social rides zijn ideaal voor wie graag in groep op de weg ­fietst en even graag eindigt met een drankje en een versnapering. 

De coronamaatregelen zorgen voor enorme beperkingen om in groep te fietsen, waardoor iedere fietser er naar verlangt om nog eens met meer dan vier personen te kunnen fietsen, wat heel lang de norm was. Waregem Sport biedt echter perspectief en is heel enthousiast om samen met jullie groepsritten te fietsen.

Plaats 2, 9 en 16 juni alvast in jullie agenda. Tussen 18.00u. en 20.00u-20.30u. (ongeveer twee uur) gaan we vanuit Waregem aan drie verschillende snelheden (25km/u | 27km/u | 30 km/u) in groep de weg op en verzorgen wij de volledige omkadering. Je betaalt slecht vijf euro per rit en wanneer je alle drie de ritten aanwezig bent, belonen we jou met een gevulde goodiebag.

Een laatste prikkel om klaar te zijn voor het BK wielrennen!

INSCHRIJVINGEN

Afspraak is steeds op het Boekenplein om van daaruit te vertrekken in groep. Vooraf inschrijven is verplicht, maar niet meer mogelijk.
Niet ingeschreven? Dan kunnen we jou niet garanderen van een plaatsje...

VOORBEREIDING

Staat jouw conditie nog niet op punt voor onze groepsritten? Wil je jouw conditie nog net wat aanscherpen? Vanaf 19 mei tot 30 mei pijlen we drie verschillende tochten voor jullie uit van 50, 60 en 75 km. De vertrekplaats voor deze tochten zal steeds het boekenplein zijn. Deze uitgepijlde tochten worden volledig gratis aangeboden door Waregem Sport en onderweg kan even uitgerust worden op de stopplaats van Flamme Rouge.

GPX bestanden:

52km

63km

75km

Social Rides is een initiatief van WaregemSPORT., in samenwerking met Flamme Rouge.