Kippenactie 2017

mei
17
mei
31

Voor sfeer en gezelligheid krijgen de kakelende kippen een tien. Maar ook voor afvalverwerking mogen we hen een pluim op de hoed steken. Een composthoop of -bak verteert al je tuin- en keukenafval niet altijd zo snel als onze gevederde tweevoeters dat doen. Bovendien verblijden deze kippen ons om de twee dagen met een kakelvers eitje. Hoog tijd dus om deze vriendelijke veelvraten in huis te halen.

Een extra korting voor je kip

Daarom geeft het stadsbestuur de regionale promotiecampagne “Kippen als afvalverwerkers” van afvalintercommunale IMOG een extra duwtje in de rug. Koop je maximum vier scharrelkippen via deze actie, dan krijg je van het stadsbestuur 2,5 euro tussenkomst per kip.

Om jouw kippen te bestellen, volstaat het om het formulier volledig ingevuld in te dienen bij een van de handelaars in Waregem.  De handelaar zal je vertellen wanneer je jouw kippen kunt afhalen.  Door deze bon koop je kippen aan met een subsidie van 2,5 euro per kip.  De bon uit de afvalkrant hoeft niet meer ingevuld te worden (geen telefonische bestellingen). Het formulier kan je  hier downloaden.

Deze actie is geldig bij volgende handelaars:

•    Aveve tuincentrum Waregem, Roterijstraat 242, 8793 Waregem
•    Groenservice Hooghe, Nieuwenhovestraat 80, 8790 Waregem
•    Nathalie Vanneste, Deken De Bostraat 38, 8791 Waregem

Deze actie loopt tot eind mei en is enkel geldig voor gezinnen woonachtig in Waregem.

 

Created at: 17/03/2017