50e JAARMARKT

30 augustus 2021

 Centrumstraten
 GRATIS toegang
 vanaf 13.00u.

De Waregemse centrumstraten worden opnieuw omgetoverd tot een van de topjaarmarkten in Vlaanderen. Kuier langs de vele kraampjes en winkels, geniet van de aanprijzingen van de marktkramers, het publiek en de achtergrondmuziek van de kermis.

Jaarmarkt Waregem Koerse

De stadswinkel blijft dit jaar gesloten, maar kom zeker eens langs in de pop-upkiosk van ‘Het Pand OntPopt’ voor een leuke verrassing.

‘Jaarmarkten’ kan in de Stationsstraat, Stormestraat, Markt en een deel van de Holstraat. De organisatie is in handen van vzw Handelaars Waregem Winkelstad met medewerking van de Ambulante Zelfstandigen in samenwerking met Stadsbestuur Waregem.

Natuurlijk loop je van de jaarmarkt rechtstreeks door naar de foor (of omgekeerd...). De Koersefoor is open vanaf 15.00u. tot in de late uurtjes. Ook tot in de late uurtjes is Waregem Koerse Music in park Baron Casier. Cleymans en Van Geel, Helmut Lotti goes Rock 'n Roll en Kobe Ilsen en Viktor Verhulst verwennen er je oren!

Elke bezoeker houdt rekening met de geldende coronamaatregelen. De jaarmarkt is vrij toegankelijk, er is wel een bezoekerstelling. Iedereen vanaf 13 jaar draagt een mondmasker als afstand houden niet mogelijk is. Lees meer
We vragen ook om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen.

terug naar startpagina