DE KLEINSTE STEEPLE 'TIKT DE TIJD'

27 augustus 2022

 park Baron Casier
GRATIS toegang

vanaf 12.30u.

Tijdens De Kleinste Steeple, het gratis familie-uitje bij uitstek tijdens de Waregem Koerse Feesten, benut je elke seconde om je te vergapen aan leuke dingen. De Kleinste Steeple is de hoogmis voor families, avonturiers en nieuwsgierigen tijdens de Waregem Koerse Feesten.

Het volledige programma ontdek je op www.ccdeschakel.be.

 

 ARTIESTEN

kleinste steeple

CIA LA TAL

Carilló

Ding, dong, ding, dong… de toestellen beginnen te bewegen… Tictac, tictac… het is tijd! Knechten en clowns vullen het podium. Ruzies en hartstochten worden uitgevochten. Van binnenin de klok verschijnt magie en overspoelt alles. Deze Spaanse clowns lijken wel Zwitserse horlogemakers die tevoorschijn komen uit hun reuzenklok. Grappen, grollen, ruziemaken en dat steeds op tijd! Carilló, een regelrecht pareltje voor de allerkleinsten en voor zij die nog voldoende fantasie hebben om zich helemaal te laten gaan!

kleinste steeple

BERT & FRED

Detour

Bert & Fred zijn onderweg. Hun omgebouwde Renault Master is tegelijkertijd rijdend huis, speeltuin voor hun zoontje Lieto, backstage én podium. Detour is een aanstekelijke voorstelling met tonnen spelplezier, straffe nummers en unieke stunts. Jaren na hun onvergetelijke passage in cc De Schakel zijn ze nu helemaal terug, mis ze niet!

kleinste steeple

CIRCUS UNARTIQ

Curtain Call

Deze topacrobaten laten zich op grote hoogte inpakken door een doek van wel 15 meter lang en breed. Zo verdwijnen ze even van deze wereld en kunnen ze de tijd nemen om hun adembenemende kunstjes letterlijk en figuurlijk voor ons uit de doeken te doen. Lisa & Andreas reizen de wereld rond met hun vrienden van Common Ground, maar nu vinden ze toch even de tijd om met zijn tweetjes naar Waregem af te zakken.

kleinste steeple

EVA KAHAN

Funky Frida!

Frida is de vrouw die denkt alles te kunnen. Een voorstelling maken met haarzelf in de hoofdrol lijkt haar dan ook een fantastisch idee! En uiteraard brengt zij niet zomaar een voorstelling, maar een groots opgezet totaalspektakel! Geen moeite is haar te veel om haar publiek een volledig uitgewerkt, afwisselend én interactief programma voor te schotelen. Waar Frida echter geen rekening heeft mee gehouden, is dat het publiek wel eens een eigen mening heeft. Dat kinderen én volwassenen niet altijd vlekkeloos doen wat je hen vraagt en dat voorwerpen soms een eigen leven lijken te leiden. Wat Frida’s ultieme moment van glorie moest worden, verandert beetje bij beetje in een nachtmerrie....

kleinste steeple

BARBARA PROBST

Histoire d’eau

Duel in de badkamer. Er was eens het verhaal van een glimmende luxueuze badkuip en een opgetutte en dynamische zakenvrouw, vastberaden om deze badkuip te verkopen. Tijdens een demonstratie van een badkuipmodel, voorzien van alle laatste technologie, somt de zakenvrouw de ontelbare vernieuwende snufjes op, terwijl de mechaniek het begeeft.

Het schuim hoopt zich gevaarlijk op en alles loopt onder, met een aantal spectaculaire glijpartijen tot gevolg. Uiteindelijk valt ze in het bad, terwijl ze onverzettelijk verder gaat met het aanprijzen van de badkuip… tot de badkuip zich gaat verzetten. Een clownesk avontuur tussen een badkuip en haar meesteres. Een burlesk avontuur op de golven van het water.

 NIEUW: TOMBOLA VAN D’OUDE DINGEN

We organiseren dit jaar voor het eerst en tevens voor het laatst de tombola van d’oude dingen. Doorheen de namiddag krijg je bij alle voorstellingen en activiteiten ‘een spiksplinternieuw retrootje’ en om 18.30u. bepalen de acrobaten en artiesten samen met heel wat onschuldige kinderhanden wie er met onze tijdloze prijzen aan de haal gaat.

Kom dat zien, kom dat zien!

 DE KLEINSTE PICKNICK

Vlak voor De Kleinste Steeple is er ook een picknickbuffet. Het buffet is samengesteld uit fairtrade- en korteketenproducten. Vooraf online inschrijven kan via www.ccdeschakel.be/picknick.

Kaartjes kosten 8 euro, kinderen onder de 12 jaar eten mee voor 5 euro en kinderen jonger dan 3 jaar zelfs helemaal gratis! De picknick start om 12.30u. en loopt af om 14.00u., vlak voor het begin van De Kleinste Steeple. Zo heb je meteen de beste plaatjes om alle optredens mee te pikken in park Baron Casier.

 ANIMATIE

Tal van verenigingen en vrijwilligers draperen rond dit geestig allegaartje een mix van doe- en speelactiviteiten voor jong en oud.

 

 

We vragen om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen.

terug naar startpagina