ENAME MUSIC (park Casier)

ename music

Het nog steeds volledig gratis muziekfestival gaat vanaf dit jaar onder de noemer Ename Music. Het recept zaterdag én maandag blijven we wel behouden. Waarom? Omdat dat gewoon een prima idee is, vind je ook niet? Afspraak in park Baron Casier in de Stationsstraat op 27 én 29 augustus!

GRATIS TOEGANG

 

//ZATERDAG 27 AUGUSTUS

20.00u. ZINGER

Ename MusicWinnaar van de Nieuwe lichting van StuBru in 2015! Popsongs met zweverige synths, nerveuze ritmes en anderzijds een bitterzoete fanfare. Verwacht je o.a. aan hun hitsingles Beachy Head, Y 1 2, en nog veel meer!

21.30u. ARBEID ADELT

New wave anno 2016! De band rond Marcel Vanthilt zag het licht in 1981 en scheerde toen al hoge toppen met o.a. De Dag Dat Het Zonlicht Niet Meer Scheen, Lekker Westers en Death Disco. Ze zijn nu helemaal terug met een nieuw album waarmee ze terug keren naar de basis: blitse ritmetracks, pompende grooves, geslepen gitaren en puntige teksten. Lekker Westers, euh... gek!

23.30u. GABRIEL RIOS

Na een periode van winterse stilte en het aanhalen van familiebanden in Puerto Rico is Gabriel Rios terug (van nooit weggeweest). Samen met celliste Ambers Docters van Leeuwen, contrabasspeler Ruben Samama en nog twee blazers brengt Rios een prachtige set in Waregem. Eentje die beslist zal nazinderen tot aan het Broad Daylight!

//MAANDAG 29 AUGUSTUS

20.00u. LAURA TESORO

Ename MusicGoede zielen keren altijd terug! Vorig jaar stond Laura Tesoro al in park Casier als frontvrouw van Level Six, nu doet onze Eurosongkandidate het helemaal solo. Energieke Laura brengt in Waregem een mix van eigen hits en grote classics. What's the pressure? Geen! Gewoon veel ambiance!

22.00u. NATALIA

Alomtegenwoordig is ze, en terecht! Natalia, ondertussen goed voor maar liefst 415 000 verkochte albums, passeert met haar In My Blood Summer Tour ook in Waregem. Deze naam verwijst naar haar langverwachte nieuwe album en geeft alles weer waavoor de Kempense furie staat... Muziek stroomt door haar aderen en performen voor haar fans is de ultieme kick voor haar. Dus: met hoofdletters in je agenda te zetten!

 

Voor de veiligheid van iedereen vragen wij
om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen tijdens de feesten.
Bovendien is er camerabewaking tijdens de Waregemse feestweek!

 

Naar het overzicht van de Koerse Feesten