DE KLEINSTE STEEPLE 'EIGEN BAKTE' (park Casier)

Kleinste Steeple Waregem Koerse Feesten

zaterdag 25 augustus van 13.30u. tot 18.30u.

GRATIS TOEGANG
KLIK HIER VOOR HET OVERZICHTSPLAN VAN DE KLEINSTE STEEPLE

Het familie-uitje bij uitstek tijdens de Waregem Koerse Feesten valt dit jaar helemaal terug op ‘eigen bakte’. Wat mogen de snuiters, ouders en nieuwsgierigen verwachten? Ditjes, datjes, theater, circus, gelach en geknutsel van en door lokale verenigingen, nationale en internationale toppers uit de circus- en straattheaterwereld. Elke voorstelling, elke animatie meer dan ooit exclusief en live ter plaatse in elkaar gebokst voor iedereen die het zien wil. Kortom: ‘Eigen bakte, zoals een bakte hoort te zijn’.

/ARTIESTEN

  • Cie Paris Benares (FR) - De Ontdekkers: Twee selfmade-ontdekkers komen van hun kleine eilandje in de Atlantische Oceaan helemaal naar Waregem gevlogen. Samen met hun vreemde vogel, een gigantisch exemplaar van wel vijf meter lang en zeven meter breed, wandelen ze door het park en onderzoeken ze de ‘eetbaarheid der dingen’.
  • Circus Marcel (BE) - Home Made: een hoogstaande acrobatische circusvoorstelling waar het spelplezier van af spat. Een enthousiaste doe-het-zelver, een knutselende muzikant en twee vrolijke en prettig gestoorde acrobates brengen een rokende smidse, spectaculaire trapezenummers, een zelfgebouwde “Wheel of Death” en aanstekelijke livemuziek.
  • Cie One Shot (BE) - One Shot: Een Chinese paal, ballen, een plank, een boormachine, vijf bijlen, een microfoon en een elektrische gitaar, en ook nog twee artiesten die spelen dat ze zichzelf en elkaar bang maken. Deze voorstelling met de cool van blues en de nervositeit van rockmuziek is als knutselen met lef. Er wordt gegleden, gehakt en op elkaar ingehakt en hun (on)evenwicht wordt op de proef gesteld.
  • Men in Coats (UK): Hilariteit alom, de twee would-be clowns hun dikke parka winterjassen veroveren nu ook De Kleinste Steeple. In een strak ritme pakken ze met hun grappige situatie humor en mime in een mum van tijd iedereen in. Terug in Waregem wegens het grote succes tijdens de opening van de Zuidboulevard!
  • Jonas & Friends (NL) - Het Kleinste Draaiorgeltje ter Wereld: Het draaiorgeltje is nog geen twee centimeter groot en draait echt! Het welbekende draaiorgelaapje heeft daarentegen geheel tegenovergestelde proporties. Hoewel aap Benjamin het werken met zijn centenbakje helemaal onder de knie heeft, richt hij zich regelmatig liever op andere zaken.
  • Daddy K7 (BE): De live uitzending van Radio 2 in het park krijgt concurrentie van Daddy K7. Want hij zendt uit in het hele park. Wat er gespeeld wordt, dat bepaal je helemaal zelf. Daddy K7 laat ons het cassetje herontdekken. Zijn imposante collectie sleurt hij het park in en iedereen die bij hem langsgaat mag snuisteren, luisteren en selecteren.
  • Het Kabinet (BE): De dames van het kabinet hebben deze winter een nieuwe attractie in elkaar gezet: een heus schietkraam. Verwacht je niet aan het gebulder van een echt kermiskraam want daarvoor moet je niet bij het kabinet
    zijn. Een attractie te mooi om naar te kijken en te leuk om niet te ervaren: pang pang.
  • Ap&Diks (BE): Ons huisorkest komt dit jaar in een regelrechte Yellow Submarine naar het park. Het resultaat zal oorverdovend klinken en er magistraal uitzien, wedden?

/ANIMATIE

Tal van vrijwilligers en Waregemse verenigingen staan de hele namiddag klaar met leuke doe- en speelactiviteiten!

De Kleinste Steeple is een organisatie van CC De Schakel.

Voor de veiligheid van iedereen vragen wij
om geen rugzakken, grote handtassen of frigoboxen mee te nemen tijdens de feesten.
Bovendien is er camerabewaking tijdens de Waregemse feestweek!

 

Naar het overzicht van de Koerse Feesten

 

Praktische info

Hoe raak ik op de Waregem Koerse Feesten? Waar parkeer ik best? Waar is wat te doen?