Meer tijdens WKF24

het Pand viert feest

2 jaar Het Pand

  zaterdag 17 augustus 
  winkelcentrum Het Pand

Een kleine week voor de aftrap van de Waregem Koerse Feesten viert winkelcentrum Het Pand zijn tweede verjaardag sinds de heropening. Dat doen we met een kinderdorp met springkastelen, bekende animatiefiguren, grime en livemuziek, maar ook met unieke gadgets en natuurlijk… cadeautjes! Met een prijzenpot van zo’n 1000 euro kan je de zomervakantie in stijl afsluiten. Voor winkelende klanten liggen leuke strohoeden van Het Pand klaar. Een onmisbaar accessoire waarmee je een week later kan schitteren op Waregem Koerse.

Meer info

Abba 4 U

Parkies Kasteelconcert

  maandag 19 augustus vanaf 20.00u.
  park Baron Casier

Een coverband met meer dan tien jaar ervaring op de teller komt de Parkies Kasteelconcerten afsluiten. ABBA4U is een achtkoppige liveband met professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben bij tal van Belgische topartiesten.
En natuurlijk is er een setlist met alleen maar hits die jong en oud kunnen meezingen. Precies 50 jaar na hun Songfestivaloverwinning met Waterloo mag een eerbetoon aan deze poplegenden niet ontbreken. Een avond vol ambiance en nostalgie, dancing queens en mamma mia’s!

Meer info

essevee ploegvoorstelling

Ploegvoorstelling Essevee

  maandag 19 augustus om 19.00u.
  park Baron Casier

Vlak voor het optreden van ABBA 4U komen de dames en heren van SV Zulte Waregem langs in park Baron Casier voor de ploegvoorstelling. Die dag opent de bar al om 18.00u. en om 20.00u. is er een signeersessie.