Kunst in je kot!

Gepubliceerd op Woensdag 15 april

In deze corona-tijden is kunst en creativiteit belangrijk! We zitten allemaal in ons kot en trekken er af en toe op uit voor een wandeling in de eigen wijk of buurt. Tal van Waregemse creatievelingen zitten niet stil en tonen jou kunst vanuit hun kot. Ontdek alle kunstwerken in een straattentoonstelling tijdens een gezonde wandeling. Deze tentoonstelling loopt zolang de quarantaine-maatregelen gelden. 

Via deze Google Maps ontdek je alle Waregemse locaties waar kunst kan spotten!

Belangrijk: houd minstens 1,5m afstand van elkaar en van de kunstwerken om besmetting te voorkomen.

Wil je zelf exposeren aan je huis/raam?
Stuur dan een mailtje naar janne.gysels@waregem.be met je naam, je adres en voeg één foto toe van je kunstwerk. Zo maak ook jij onderdeel uit van de kunstroute.

Zelf creatief aan de slag?

Ook de leerlingen van de kunstacademie zitten niet stil. Nu ze niet naar de kunstacademie kunnen komen werden ze de voorbije weken thuis uitgedaagd en geprikkeld door hun leerkrachten. Wil ook jij graag aan de slag met zo’n beeldende opdracht? Hier kan je een opdracht vinden voor kinderen en één voor jongeren/volwassenen. Stuur je resultaten door naar onthaal@academiewaregem.be, de kunstacademie deelt ze op sociale media en toont ze begin september in de academie!

© Pascale Vandewalle

Kunst in je kot