Wegenwerken

Wegenwerken in Waregem

 • 16/01/2018

  Op zaterdag 27 januari monteert men een torenkraan op een werf in de Zuiderlaan tussen de Meersstraat en de Henri Lebbestraat. Voor deze montage plaatst de aannemer een mobiele kraan op de rijhelft richting Henri Lebbestraat van 4.00u. tot 24.00u. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. De aannemer voorziet een omleiding van de Zuiderlaan via de Verbindingsweg, Expresweg en Henri Lebbestraat.

  Hier kan je het plan met de omleiding en werfzone vinden.

 • 16/01/2018

  In de week van 22 tot en met 26 januari is de Liebaardstraat ter hoogte van de huisnummers 115-117 volledig afgesloten voor het verkeer.

  Een aannemer sluit er zes nieuwbouwwoningen aan op de straatriolering die in het midden van de rijweg ligt. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen langs één kant van de straat over het voetpad voorbij de werf stappen.

  De aannemer voert een omleiding in via de Nijverheidstraat, Deken De Bostraat, Barmbeekstraat en Grote Heerweg.

 • 20/11/2017

  Sinds 7 december is de volgende fase van de heraanleg Noorderlaan-Westerlaan gestart. De werken verplaatsten zich dan naar de Vijfseweg (tussen de Boulezlaan en de Noorderlaan) en het kruispunt van de Noorderlaan met de Stationsstraat. Deze werken duren 36 werkdagen. Als het winterweer niet te hard toeslaat, is het einde ervan voorzien tegen eind januari 2018. De verandering van werfplaats brengt ook enkele nieuwe omleidingen met zich mee. De bestaande omleidingen blijven ook geldig.

 • 15/09/2017

  Wegenwerken Posterijstraat starten op 2 oktober. Grote verkeershinder verwacht.