50-beurtenkaarten zwembad De Treffer

Gepubliceerd op donderdag 01 oktober 2020
Zwembad De Treffer

Vanaf 1 oktober 2020 werkt zwembad De Treffer met 50-beurtenkaarten. Die zijn het het alternatief voor de abonnementen die wegvallen. Lopende abonnementen blijven geldig tot hun vervaldatum, een abonnement verlengen kan niet meer.

50-beurtenkaarten?

Hiermee kan je inderdaad 50 keer komen zwemmen. Een 50-beurtenkaart staat niet op naam en kan dus gebruikt worden door meerdere gezinsleden. De huidige tienbeurtenkaarten blijven bestaan. Een overzicht van alle tarieven vind je HIER terug.
 

Waarom geen abonnementen meer?

  1. De abonnementen gaan al heel lang mee. De kostprijs hiervan is dan ook niet meer correct. De effectieve kostprijs van 1 zwembeurt is tussen 8 en 12 euro per zwemmer. Daarom is de doorgerekende prijs van 3 euro of 3,50 euro per zwembeurt zeker verantwoord.
  2. Het zwembad schakelt volgend jaar over op een nieuw kassacontrolesysteem. Dat werkt met QR-codes in plaats van magneetkaarten, die niet meer ondersteund worden. Omdat QR-codes makkelijk gekopieerd kunnen worden is een systeem met een onbeperkt aantal beurten niet meer houdbaar.
  3. Hiermee schakelt zwembad De Treffer zich gelijk met andere zwembaden in de ruime regio. Ook daar zijn er bijna geen gezinsabonnementen met onbeperkte zwembeurten meer .