60e bebloemingsactie

De bebloemingsactie bestaat dit jaar 60 jaar. Sinds 1958 zijn we actief en dat zal extra in de bloemetjes worden gezet. Naast de traditionele bebloemingswedstrijd zijn er dit jaar enkele extraatjes: 60 gratis bloemen, een selfiewedstrijd en een extra prijs.

Doe mee met de bebloemingsactie

Iedereen kan deelnemen (inschrijven tot 1 juni) en het kost niks. Begin juli gaan onze keurders op pad om jullie voortuin, gevel, hoeve of handelszaak te keuren. De enige voorwaarde? Je bebloeming is vanaf de openbare weg.
Alle deelnemers worden in oktober uitgenodigd voor de prijsuitreiking. Iedereen gaat naar huis met een prijs! Inschrijven kon tot 15 juni.

Extraatjes voor 60 jaar bebloemingsactie

1. Maak een selfie van je bebloemde gevel

Gedurende 5 weken (van 2 juni tot 7 juli) kan je een Waregembon van 25 euro winnen.  Neem een selfie met je bebloemde gevel erbij en post die op de Facebookpagina van de bebloemingsactie. Elke week valt een foto in de prijzen. De wedstijd loopt telkens van zaterdag tot en vrijdag. De winnaars worden gekozen op 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni en 7 juli. De jury bestaat uit het bebloemingscomité.

https://www.facebook.com/search/top/?q=bebloemingsactie%20waregem

2. Zet ons 60 jaar feestelijk in de bloemetjes

Iedereen die bij zijn bebloeming het cijfer 60 prominent in de kijker zet, maakt bij de prijsuitreiking kans op een extra prijs.

 

De bebloemingsactie in een initiatief van Tuinhier Waregem, Tuinhier Beveren/Desselgem en de stad Waregem.
Veel succes!

 

Created at: 09/05/2017