Nieuws - meest recent

Of je nu huurder, verhuurder of kotstudent bent: alle huurcontracten die vanaf 1 januari 2019 worden gesloten, vallen onder het Vlaams Woninghuurdecreet. Die is enkel van toepassing op de huurovereenkomsten voor een woning als hoofdverblijfplaats en op studentenhuisvesting. Dus niet op handelshuurovereenkomsten, pachtcontracten of huurcontracten voor kantoren, tweede verblijfplaatsen en garages. Informeer je goed voor je als verhuurder een huurcontract opstelt of als huurder een contract ondertekent.

Goedkeuring RUP 23.1 Spoorweglaan

bpost behandelt gemiddeld 10 miljoen brieven en 100.000 pakjes… per dag! Laten we het makkelijker maken voor uw postbode.

Het adres…

Dit is de enige informatie die aangeeft voor wie een boodschap bestemd is.

Problemen met het vinden van een huurwoning op de private huurmarkt? Dan kan je langskomen bij de Woonclub. We zoeken uit wat haalbaar is, helpen je met administratie, helpen met het vinden van een huurwoning. Je bent welkom voor alle informatie, advies of hulp.

Ook huurders en verhuurders met (betaal)problemen zijn welkom bij de Woonclub. We zorgen voor begeleiding om uithuiszettingen te voorkomen.