Adjunct directie kunstacademie

Gepubliceerd op Maandag 13 juli 2020

Jouw functie: Je zorgt samen met de directeur en de stafcoördinator voor een dynamisch schoolbeleid dat het deeltijds kunstonderwijs in de hoofdschool en haar vestigingsplaatsen extra uitstraling bezorgt en inhoudelijk sterker maakt.

Jouw profiel: Je hebt een diploma hoger kunstonderwijs van de tweede graad plus bewijs van pedagogische bekwaamheid OF een bachelor plus bewijs van pedagogische bekwaamheid en minstens 3 jaar nuttige professionele ervaring in een onderwijsomgeving. Je hebt een grote affiniteit met de wereld van muziek, woord, dans en beeldende kunst en de kunstwereld in het algemeen. Je slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een aanstelling op proef in een voltijdse vacante betrekking en na maximaal 2 volledige schooljaren met positieve eindevaluatie een benoeming in vast dienstverband. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse?

Ontdek ons aantrekkelijk aanbod, de voorwaarden en de selectieprocedure in deze informatiebundel. Bezorg ons een motivatiebrief en uitgebreid CV vóór 25 augustus 2020. Vragen? Bel de personeelsdienst op 056 62 12 27 of mail naar vacatures@waregem.be