Arbeider openbare werken

Functie: Als arbeider openbare werken voer je allerlei onderhouds- en renovatiewerken uit. Zo werk je mee aan een kwaliteitsvolle wegen- en waterinfrastructuur voor inwoners en bezoekers van onze stad.

Profiel: Als teamspeler werk je graag met je ploeg naar een kwaliteitsvol resultaat. Je bent daarbij flexibel en enthousiast ingesteld en hebt oog voor de nodige veiligheidsvoorschriften. Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring in de bouwsector of je hebt een opleiding gevolgd in die richting. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie in de salarisschaal D1-D3 met als extra’s: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan mits attestering tot 10 jaar meetellen voor anciënniteiten. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 6 mei 2019. In deze brochure vind je alle informatie over de functie, de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.