Chauffeur rijbewijs C

Functie: Als chauffeur bedien je diverse voertuigen van het stadsbestuur. Je rijdt met machines die instaan voor het onderhoud van het stedelijk openbaar domein. Daarnaast zorg je ook voor toelevering van materiaal in functie van een vlotte organisatie van werken en activiteiten in eigen beheer.

Profiel: Je hebt minstens 2 jaar werkervaring als chauffeur – rijbewijs C. Je werkt graag zelfstandig en bent flexibel en enthousiast ingesteld. Je hebt oog voor de nodige veiligheidsvoorschriften. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en de vereiste vakbekwaamheid.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie in de salarisschaal D1-D3 met als extra’s: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan mits attestering onbeperkt meetellen voor anciënniteiten. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 28 oktober 2019. In deze brochure kom je meer te weten over de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.