Citycoach

WAGSO is een verzelfstandigde ‘dochteronderneming’ van de stad Waregem en voert voor de stad een aantal taken uit, waaronder citymarketing. Jij kan onze dynamische ploeg versterken! Solliciteer nu voor de functie van:

CITYCOACH

Jouw functie: Je bent het aanspreekpunt voor de handelaars, treedt op als brugfunctie tussen de stad/WAGSO en ondernemers en het organiseren van events is jou op het lijf geschreven. Je ondersteunt actief de verdere promotie van de stad Waregem als winkelstad in de ruime regio. Een flexibele werkregeling (met regelmatig weekend- en avondwerk) schrikt jou niet af.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma in een marketing-georiënteerde richting (of gelijkwaardig door min. 2 jaar relevante ervaring). Je hebt een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse functie met een contract van onbepaalde duur in de salarisschaal B1-B3. De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan je tot 10 jaar laten meetellen voor anciënniteiten. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Stuur een motivatiebrief en uitgebreid CV met functietoelichting, samen met een kopie van het vereiste diploma, op naar het Directiecomité WAGSO, Gemeenteplein 2 te 8790 Waregem. Inschrijvingen sluiten af op 21 juli 2019. Meer informatie vind je in de informatiebundel. Verdere informatie kan je krijgen bij WAGSO op 056 62 13 96 of via info@wagso.be. Neem ook eens een kijkje op www.wagso.be.