Coördinator Lokaal Mondiaal Beleid

Gepubliceerd op Maandag 23 maart

Jouw functie: Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om het beleid rond mondiaal burgerschap en mondiale samenwerking optimaal vorm te geven.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma én je hebt affiniteit met ontwikkelingssamenwerking, noord-zuidthema’s, fairtrade, wereldsolidariteit,…. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan tot 10 jaar meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Mail ons je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van jouw diploma, vóór 17 april 2020. In deze brochure vind je alle informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst via vacatures@waregem.be.