De Opsluiting

 

De Opsluiting is een bezetting door podiumbeesten in CC De Schakel. Na 24 uur noeste arbeid staan zij op de planken op zaterdag 6 mei om 20.00u. met een eigen voorstelling voor het publiek.

Om 20.00u. presenteren zij hun unieke voorstelling en begeesteren ze het publiek.
In de hal dalen vanaf 18.00u. amateurkunstenaars, van klein tot groot, neer en pakken er uit met hun creaties. Kom in de hal je innerlijke mens versterken voor de voorstelling en geniet van de heerlijke hapjes en drankjes in de pop-up resto. Simon’s Singers, de kersverse jazzpopband ontsproten uit de Stedelijke Kunstacademie zorgen voor de kick-off van de avond. Durf het aan en steek je hand door één van de gaten van het Tattoosalon. Achter de tekenmuur schuilen illustratoren Ellen Loncke en Sophie Doutreligne die een unieke creatie op je arm toveren. Laat je verrassen door creatieve uitspattingen in de vorm van audiokunst. Na de voorstelling nemen Foustache en Studio 45 het over met retro plaatjes.

Kom dus met een lege maag, je zal versteld staan hoe vervuld je na afloop van deze avond naar huis keert.

Volg en like De Opsluiting 2017 op Facebook.
Meer informatie vind je op de site van CC De Schakel.

 

 

 

1 METER

Liesa NaertLiesa Naert is een vrouw met ballen, durf en humor. Ze is bekend van haar rollen in o.a. ‘De ideale Wereld’, ‘Quiz me Quick’ en ‘eigen Kweek’. Als gulle meter van de Opsluiting moedigt ze jou aan.

2 COACHES

Griet DobbelaereGriet Dobbelaere is dramadocente en actrice (Kopergietery, Studio Orka). Je kent haar ook van ‘en toen kwam ons ma binnen’. Zij stuwt de plannen met al haar expertise naar een hoogtepunt. Haar mystery buddy vergezelt je op tijd en stond voor extra vibes.

 

Free AnckaertFree Anckaert werkte voor onder meer Pukkelpop en Studio Brussel. Bij Free moet je zijn om beelden in een stuivende video om te zetten of om een  gedurfde reportage te maken. Hij is de creatieve mediacoach van De Opsluiting.

3 AMBASSADEURS

AmbassadeursOnze drie ambassadeurs Katrien De Plancke, Stijn Minne en Tuur Byttebier kan je tegenkomen op weg naar De Schakel.

De Opsluiting is een samenwerking van CC De Schakel en Cultuurdienst Waregem tijdens de Week van de Amateurkunsten en naar het concept van Fameus vzw (Antwerpen).


Created at: 21/12/2016