De Opsluiting: doe mee!

Tijdens de week van amateurkunsten,
Laat je samen met 20 andere makers en podiumbeesten 24 uur lang opsluiten in CC De Schakel en kom naar buiten met een eigen creatie.
Tijdens 7 voorafgaande sessies teken je samen met je lotgenoten de krijtlijnen uit. eén ding is zeker: De Opsluiting geeft je een creatieve carte blanche.

Doe mee! Je bent in goede handen.
Schrijf je in via onthaal@ccdeschakel.be
Volg en like De Opsluiting 2017 op Facebook.
Meer informatie vind je op de site van CC De Schakel.

 

 

 

1 METER

Liesa NaertLiesa Naert is een vrouw met ballen, durf en humor. Ze is bekend van haar rollen in o.a. ‘De ideale Wereld’, ‘Quiz me Quick’ en ‘eigen Kweek’. Als gulle meter van de Opsluiting moedigt ze jou aan.

2 COACHES

Griet DobbelaereGriet Dobbelaere is dramadocente en actrice (Kopergietery, Studio Orka). Je kent haar ook van ‘en toen kwam ons ma binnen’. Zij stuwt de plannen met al haar expertise naar een hoogtepunt. Haar mystery buddy vergezelt je op tijd en stond voor extra vibes.

 

Free AnckaertFree Anckaert werkte voor onder meer Pukkelpop en Studio Brussel. Bij Free moet je zijn om beelden in een stuivende video om te zetten of om een  gedurfde reportage te maken. Hij is de creatieve mediacoach van De Opsluiting.

3 AMBASSADEURS

AmbassadeursOnze drie ambassadeurs Katrien De Plancke, Stijn Minne en Tuur Byttebier kan je tegenkomen op weg naar De Schakel. Zij zullen je helemaal overtuigen om je samen met hen te laten opsluiten!

De Opsluiting is een samenwerking van CC De Schakel en Cultuurdienst Waregem tijdens de Week van de Amateurkunsten en naar het concept van Fameus vzw (Antwerpen).


Created at: 21/12/2016