Deeltijds medewerker schoonmaak

Functie: Je voert allerlei onderhoudstaken uit zodat de stedelijke gebouwen en lokalen aangenaam en proper zijn voor gebruikers en bezoekers. Je kan tewerkgesteld worden in het stadhuis, de bibliotheek of in één van de stedelijke scholen.

Profiel: Je werkt graag in team, maar je kan even goed zelfstandig aan de slag. Je hecht belang aan een kwaliteitsvol resultaat en bent flexibel ingesteld. Je slaagt voor de selectieprocedure.

Wij bieden: Een deeltijdse contractuele functie in de salarisschaal E1-E3 met als extra’s: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan mits attestering tot 10 jaar meetellen voor anciënniteiten. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 28 oktober 2019. In deze infobrochure kom je meer te weten over de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.