Directeur Kunstacademie

Directeur kunstacademie

Jouw functie: Je neemt op efficiënte en doelgerichte wijze leiding in onze kunstacademie. Je staat in voor de optimale werking ervan en bewaakt de kwaliteit. Je voert de reglementaire bepalingen opgelegd aan de kunstacademie uit. Je volgt het budget op om de werkingsmiddelen optimaal te kunnen besteden. Je draagt zorg voor een adequate interne organisatie en bewaakt deze ook. Het voorbereiden, adviseren en uitvoeren van het stedelijk onderwijsbeleid voor wat betreft het kunstonderwijs behoort tot jouw kerntaken. Je coacht, inspireert, stimuleert en motiveert alle teamleden van de kunstacademie.

Jouw profiel: Je hebt een diploma hoger kunstonderwijs van de tweede graad plus bewijs van pedagogische bekwaamheid OF een master (inclusief diploma hoger kunstonderwijs van de derde graad of daarmee gelijkgesteld) plus bewijs van pedagogische bekwaamheid en minstens 5 jaar nuttige professionele ervaring in een onderwijsomgeving. Je hebt een grote affiniteit met de wereld van muziek, woord, dans en beeldende kunst en de kunstwereld in het algemeen. Je slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een aanstelling op proef vanaf 1 november 2019 in een voltijdse vacante betrekking met op het einde van de proeftijd met positieve eindevaluatie een benoeming in vast dienstverband. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Ontdek ons aantrekkelijk aanbod, de voorwaarden en uitgebreide info in deze brochure. Bezorg ons een motivatiebrief en uitgebreid CV vóór 25 april 2019. Vragen? Bel de personeelsdienst op 056 62 12 18 of mail naar marijke.devreese@waregem.be