Gezocht: 297 deelnemers voor stoet

GEZOCHT: 297 deelnemers voor unieke stoet
Voor het startschot van de MAART Kunstroute zoekt kunstenaar Gery De Smet 297 personen om mee te stappen in de stoet ‘Waregem en wijde omgeving’. Elke deelnemer draagt een handgeschilderd bordje met een bestaande gemeentenaam eindigend op ‘gem’.  297 naambordjes worden gedragen door evenveel mensen.
De feestelijke stoet start aan CC De Schakel, voorafgegaan door majorettes en fanfares, en gaat via de Kunstacademie tot in Claessens Canvas (Molenstraat) waar de bordjes deel uitmaken van een grote artistieke installatie.
Hoe deelnemen? Mail je naam en voornaam naar gerydesmet@telenet.be. Bij inschrijving kan je je bordje met gemeentenaam kiezen.
Plaats van afspraak: om 18.30u. aan CC De Schakel!

Van 24 tot 26 maart 2017 kan je genieten van actuele kunstexpo’s en performances op een zestal locaties in hartje Waregem. De vijfde editie van MAART kunstroute brengt je via een uitgestippelde wandel-/fietsroute (3 km) naar cc De Schakel, Zaal 29 (Kunstacademie), Claessens Canvas, BruthausGallery, Be-Part en Verde Art Gallery. Het kunstparcours opent feestelijk op vrijdag 24 maart om 18.30u. in CC De Schakel. Alle kunstlocaties zijn die avond open tot 23.00u. Op zaterdag en zondag is MAART geopend van 11.00u. tot 17.00u. Wie het parcours liever met de fiets aflegt, kan gratis een fiets gebruiken van Werkplus.

Created at: 08/03/2017