Graphic novel 'Oorlog in Waregem'

"Jim en Sophie zijn gefascineerd door de vele graven op het Flanders Fields American Cemetery in hun stad, Waregem. Wie zijn die soldaten die er begraven liggen? En waarom zijn dat meestal Amerikaanse soldaten? Ze aarzelen geen seconde als ze een schoolwerk moeten maken voor het vak journalistiek. Ze trekken door Waregem, op zoek naar de verhalen van gesneuvelde soldaten en hoe de Waregemnaars de (laatste weken van de) Eerste Wereldoorlog doorkwamen."

Dat is het verhaal van 'Oorlog in Waregem', de graphic novel die Ivan Petrus Adriaenssens in opdracht van de stad tekent. Het brengt de verwoestende laatste weken van WOI in Waregem in beeld, met levensechte tekeningen en een historisch achtergronddossier. Het is een uniek historisch stuk, geschikt voor iedereen die zich voor Waregem en/of WOI interesseert! Het boek verschijnt op 20 september, bij uitgeverij Lannoo.

Nu reserveren = gratis gesigneerde prent erbij

Wil jij nu al zeker zijn van jouw exemplaar? Dan kan je dat reserveren via www.waregem.be/graphicnovel of in de stadswinkel. Meer nog, je krijgt er bij de verschijning een exclusieve, gesigneerde prent van tekenaar Ivan Adriaenssens gratis bij!
De graphic novel kost 19,99 euro en verschijnt zowel in het Nederlands als in het Engels. De voorintekenactie is geldig tot 30 juni 2018.

RESERVEER JOUW EXEMPLAAR

Over de auteur

Ivan Petrus Adriaenssens is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. Hij werkte mee aan diverse strips, animatiefilms en theaterproducties. De Eerste Wereldoorlog, de eerste gefotografeerde en gefilmde oorlog, is zijn grote passie. Voor Afspraak in Nieuwpoort , de graphic novel in opdracht van Nieuwpoort, won hij de Stripsschapsprijs.

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 12 11
Nu gesloten
08:30 - 12:30
Alles weergeven
Created at: 29/05/2018