Heraanleg voetpaden parking Het Pand

feb
12
feb
16

Maandag 12 februari start de aannemer met de vernieuwing van de voetpaden in de ondergrondse parking Het Pand. Vanaf dan is deze parking volledig gesloten tot en met vrijdag 16 februari. Wie ondergronds wil parkeren in die week kan terecht in parking Zuiderpromenade. De parking gaat terug open op zaterdag 17 februari.

Parkeerabonnementen voor parking Het Pand zijn tijdelijk geldig in parking Zuiderpromenade. Abonnees krijgen nog een brief met alle praktische richtlijnen. In elk geval moet iedere wagen de parking verlaten tegen zondagavond 11 februari.

Totale opfrisbeurt voor de parking

Wie zich in het verleden ook wel eens ergerde aan die grote stenen in parking Het Pand, hoeft dat binnenkort niet meer te doen. Die grote voegen verdwijnen en er komen gewone klinkers in de plaats. Daarnaast worden de boordstenen verlaagd voor een betere toegankelijkheid. De vernieuwing van de voetpaden is het eerste luik in een ruimer project om parking Het Pand beter in te richten. In de komende tijd krijgt de parking ook nog een grondige poetsbeurt, opfrissingen aan het schilderwerk (inclusief belijningen) en het aanbrengen van looplijnen voor voetgangers. Deze herinrichting kadert in het grotere voetpadendossier. In de komende maanden volgen nog een aantal voetpaden.

(Beperkte) hinder tot eind februari

Vanaf maandag 19 februari starten de reinings- en schilderwerken in de parking. Parking Het Pand blijft dan wel open, want de werken gebeuren in verschillende fases. De afgebakende zones zullen telkens op voorhand aangeduid worden. Beperkte hinder tot eind februari is dus altijd mogelijk.

Cyclocross Masters op 21 februari

Goed parkeernieuws is er over de Cyclocross Masters. In tegenstelling tot de vorige jaren blijven de centrumparkings wèl bereikbaar. Het parcours van de afsluiter van het veldritseizoen is immers gewijzigd.

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 12 76
Nu gesloten
Meer
Alles weergeven
Created at: 01/02/2018