Home Made Markt 2018

jun
02

zaterdag 2 juni 2018 | 15.00u. tot 19.00u. | Zuidboulevard

tijdens de Vrijetijdsmarkt, een markt vol vrijetijdsaanbod, verrassende acts en optredens

Zelfgemaakte juwelen, breigoed, unieke schilderijen en andere creatieve producten. Op de Home Made Markt is alles zelfgemaakt en alles behalve gewoon.
Makers gonna make en dat is in Waregem niet anders.
Gezellig snuisteren doorheen fijne hebbedingetjes?
Je kan op de Home Made Markt tijdens de Vrijetijdsmarkt naar hartenlust shoppen!

Creatievelingen dit jaar zijn Juuls By Sarah, Myriam Vandekerckhove, Zorgcentrum OLVL Wakken, Gehaakt door Oma, Paulette Amez, Stephany Denhaene, Leen Vanhoutte, Christa Holvoet, Roger Gorrebeeck, Kathy Van den Daele, Sophie Platteau, Caroline De Groote, Ana Sofia Lopes Ferreira, Phoebe en Esther Allaert, Jo'Ju Jolien De Meyer, Raoul Cambier, Rosanne Desmet, Evelien Algoet, Fibroveerke en Sara Van Ryckeghem.

>>> Vergeet je UiTPAS niet! In ruil voor 10 punten maak je kans op een waardebon van 5 euro om te shoppen op de Home Made Markt. Je kan je punten verzilveren aan de UiTPAS caravan. Wees er snel bij, want op is op.

De inschrijvingen voor de Home Made Markt zijn reeds afgesloten wegens tal van inschrijvingen. Wil je op de hoogte blijven van een volgende editie van de Home Made Markt om deel te nemen? Stuur een mailtje met je gegevens en 'home made' producten naar flore.deman@waregem.be

Hoe zag de Home Made Markt er vorige edities uit? Neem een kijkje op onze Facebookpagina.

 

 


Meer info:
Cultuurdienst
056 62 13 10
flore.deman@waregem.be

Created at: 30/03/2016