Hoofd administratie kunstacademie

Jouw functie: Je coördineert de schooladministratie en het facilitair beheer van de stedelijke kunstacademie. Je stuurt je team van medewerkers aan met oog op een kwaliteitsvolle dienstverlening voor leerlingen, ouders en leerkrachten.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma en 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met de culturele sector en/of onderwijssector. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan tot 10 jaar meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 20 augustus 2018. In deze  infobrochure  vind je alle informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.

Created at: 06/07/2018