Nieuws - meest recent

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 12/09/2018

Het Welzijnshuis Waregem is steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Wat kan je als vrijwilliger allemaal doen? Bekijk hier een kleine "bloemlezing"!

Sinds begin september is er naast de zaterdagmarkt in Waregem nu ook een woensdagmarkt in Beveren-Leie. Je kan er op het Kerkplein van 14.00u. tot 18.30u. terecht voor brood, kaas, koffie, kip, bloemen, groenten en fruit, snoep, vlees, textiel, soep…

Omdat de heraanleg van de Noorderlaan bijna afgerond is, is het gratis kortparkeren op de stationsparking ook terug 15 minuten. Tijdens de heraanleg was dit nog 30 minuten om de parkeerdruk in de Boulezlaan te verminderen.

Goedkeuring RUP 23.1 Spoorweglaan

sep
24

Van de zitting van 24 september om 19.00u. in de vergaderzaal van het OCMW op de 5de verdieping van De Meers.

Vanaf maandag 24 september heeft Kind&Gezin een zitdag in het Welzijnshuis.

De zitdag is bedoeld voor iedereen met een kinderwens, zwangeren en ouders met kinderen van 0-3 jaar.  Je kan op de zitdag terecht met al je vragen rond kinderwens, zwangerschap, opvoeding, opvang,…

De zitdag staat los van de consultaties die verder doorgaan in het consultatiebureau in de Ark.

De zitdag vindt plaats elke 4de maandag van elke maand van 9u. tot 12.u

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Waregem waarbij je het verschil kan maken? Dan ben je de ideale kandidaat om mee te werken als begeleider voor de praattafels. Anderstaligen uit Waregem kunnen er op een ontspannende manier wekelijks hun Nederlands oefenen.

okt
01

Het Rode Kruis organiseert een cursus eerste hulp. Schrijf je snel in!

okt
21

Geleide wandeling (3,5 km) in het stadscentrum ‘De sporen van de groote oorlog’ langs de monumenten, gebouwen en plaatsen die herinneren aan de Eerste Wereldoorlog.