Kom je huis UiT met UiTpas Zuidwest

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. In zowat alle steden en gemeenten in de regio kan je terecht voor concerten, theater, sportbeleving, film, workshops en nog veel meer.

Met UiTPAS zuidwest geniet je nog meer van dit eindeloze aanbod. Je spaart punten telkens je deelneemt en je kan die bovendien inruilen tegen mooie voordelen.

Voor jong en oud uit de regio en daarbuiten

UiTPAS zuidwest staat op naam en is er voor iedereen vanaf 3 jaar. De vrijetijdspas is levenslang geldig. Je kan ermee terecht in Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem.
Met UiTPAS zuidwest kan je bovendien ook terecht in andere gemeenten buiten de regio (Gent, Oostende, Brussel, Aalst, Mechelen, Leuven...). In de toekomst zullen nog meer gemeentes UiTPAS aanbieden.

Wil jij ook graag je gepersonaliseerde UiTpas?

Ga met je identiteitskaart en amper 3 euro langs in de stadswinkel of bij één van volgende verkooppunten in Waregem: CC De Schakel, Bibliotheek, Kunstacademie. Ontvang je UiTPAS zuidwest samen enkele welkomstvoordelen en start met UiTpunten sparen.

UiTpas met kortingstarief

UiTPAS zuidwest is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiTPAS aan 1 euro en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS activiteiten.
Meer info over UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het Welzijnshuis.

Meer info op uitinzuidwest.be

Created at: 29/02/2016