Leidinggevende schoonmaak (m/v/x) CC De Schakel

CC De Schakel is op zoek naar een Leidinggevende schoonmaak

Functie

Je bent de verantwoordelijke van een klein en dynamisch onderhoudsteam en rapporteert rechtstreeks aan het diensthoofd planning en personeel.

Je vervult een coördinerende functie t.o.v. twee medewerkers schoonmaak. Je maakt de week- en dagplanning in samenspraak met je diensthoofd, je volgt de uitwerking op en stuurt bij in functie van de geplande activiteiten. Je overlegt op regelmatige basis met je diensthoofd inzake de werking van het onderhoudsteam.

Je staat, samen met je collega’s, in voor het dagelijks onderhoud van het gebouw, de zalen en het materiaal met het oog op een aangename en propere omgeving voor zowel het personeel als de bezoekers. Je zet de zalen gebruiksklaar in overleg met de verantwoordelijke zaalhuur en zorgt voor controle na afloop van elke activiteit. Je bent klantvriendelijk en biedt logistieke ondersteuning aan de bezoekers. Je staat in voor het stockbeheer van onderhoudsproducten, koffiemateriaal en ander materiaal gerelateerd aan de verhuur of eigen producties. Je signaleert tijdig technische of andere defecten aan je diensthoofd. Ook op locatie, bij voorstellingen buitenshuis of in festivalsetting, ben je met je team degene die achter de schermen meewerkt aan een geslaagde productie.

Profiel

 • Je hebt een grondige kennis van professionele schoonmaaktechnieken.
 • Je hebt een goede kennis van Word en Excel en schrikt er niet voor terug om te leren werken met ons online planningsysteem.
 • Je kennis van het Nederlands is goed, zowel gesproken als geschreven.
 • Je hebt een brede culturele interesse.
 • Je kan zelfstandig en probleemoplossend werken.
 • Je bent betrouwbaar, discreet en stipt.
 • Je hebt oog voor detail en goede uitvoering
 • Je bent flexibel, ziet werk en springt bij waar nodig.
 • Je bent vroeg uit de veren en bent bereid tot weekendwerk.
 • Je hebt een goede fysieke conditie.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Je maakt deel uit van het dynamische team van CC De Schakel en krijgt de kans om mee te werken aan de uitvoering van diverse projecten zowel in huis als op locatie.

Een contract van 30u/week, met het oog op een snelle aanwerving met vast contract.

Een flexibel werkrooster, waarin de balans tussen werk en privé bewaakt wordt.

Loon cf. barema A3 in PC 329.01.

Vakantiegeld, eindejaarspremie, maaltijdcheques, integrale terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer of bijdrage werkgever voor woon-werkverkeer met de wagen, fietsvergoeding.

Interesse?

Solliciteer via Agilitas (ref.nr. vacature 64181): https://agilitas.be/nl/vacatures/leidinggevende-poetshulp?search=/nl/vacatures%3Fpage%3D144#vacancy-description-anchor

Indiensttreding zo snel mogelijk.