Nieuws - meest recent

Ken/Ben je iemand die in aanmerking komt als verdienstelijke sporter in 2018? Laat het dan voor 1 december weten aan de sportraad. Je kan mailen naar lobbens.jan@belgacom.net of de kandidatuur binnenbrengen bij Waregem Sport. Voeg daar ook een foto van de kandidaat bij.

Waterwegbeheerder De Vlaamse Waterweg voert vanaf 20 november snoeiwerken uit vanop het jaagpad langs de Leie. Het gaat om het onderhoudswerken die noodzakelijk zijn voor de veiligheid van de jaagpadgebruikers. De werken duren in totaal een viertal maanden, maar de hinder is beperkt.

Jaagpad langs de Leie
nov
26

Van de zitting van 26 november om 18.15u. in de vergaderzaal op de 5de verdieping van De Meers.

nov
24

Op 24 november om 14.00u. komen Sinterklaas en zwarte Piet op bezoek in de bib.
En hoewel de Sint het heel druk heeft met de pakjes voor alle brave kinderen, maakt hij toch tijd om ons een verhaaltje voor te lezen. Sinterklaas, zwarte Piet en leuke verhaaltjes, jij komt toch ook?

Waar?
Bibliotheek, Boekenplein 1

Wanneer?
Zaterdag 24/11 om 14.00u.

dec
22

De Kunstacademie organiseert samen met het gitaarensemble Alegria een 12 uur non-stop marathon met optredens van muziek, woord en dans. Ook de afdeling beeldende en audiovisuele kunst draagt een beeldig steentje bij.

dec
10

De warmste week in de bib? Dat betekent kleurrijke badges, chocolademelk en een live jukebox.

Occasionele Politieverordeningen Schepencollege 8/11/2018

In Waregem mag je op Oudejaarsavond zonder machtiging van het stadsbestuur vuurwerk afsteken tussen 23.30u. en 00.30u. Dat moet je op voorhand laten weten aan de omwonenden binnen een straal van 50 meter. Schiet het vuurwerk ook enkel af tijdens het half uur vlak voor en vlak na de jaarwisseling. Dieren kunnen immers erg lijden (en zelfs bezwijken) onder vuurwerkstress.

dec
31

Wil je zonder zorgen naar en van je Waregemse feestbestemming op oudejaarsavond? Dan kan je weer rekenen op de gratis Sylvesterbus op 31 december.

jan
06

Na alle gelukwensen aan familie en vrienden op oudejaarsavond en/of nieuwjaarsdag, wenst de stad ook graag iedereen een fijn 2019. Het stadsbestuur nodigt alle inwoners van harte uit naar de nieuwjaarsrecepties op zondag 6 januari 2019.