Medewerker ICT

Gepubliceerd op Maandag 23 maart

Jouw functie: Samen met het ICT-team sta je in voor een optimale en efficiënte werking van de IT hard- en software in functie van een bedrijfszekere ICT-technologie. Je werkt mee aan projecten rond automatisering om de organisatiedoelstellingen maximaal te realiseren

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma in een ICT-gerelateerde richting óf minstens 3 jaar relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan onbeperkt meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een CV en motivatiebrief, samen met een kopie van jouw diploma, vóór 17 april 2020. In deze brochure vind je alle informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure.  Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst via vacatures@waregem.be.