Nieuws - meest bediscussieerd

In 2018 fietsen maar liefst vier teams van stad en OCMW Waregem mee met de 1000km Kom Op Tegen Kanker. Doe mee aan 1 van de activiteiten om het startgeld te verzamelen!

Vanaf 4 januari 2010 kan je nu ook gratis cd's ontlenen in de bibliotheek. Op deze manier wil de Waregemse bibliotheek hun waardevolle en uitgebreide muziekcollectie nog toegankelijker maken voor alle leners.

Door de werken aan de parking van de Olmstraat werd de glasbol tijdelijk verplaatst naar de parking van Park Casier in Marcel Windelsstraat. Een alternatief is de glasbol op de Hoge Kave.

Waregem heeft van Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits een subsidie van 133 000 euro toegewezen gekregen. De bestemming is een nieuw eenrichtingsfietspad in de Deerlijkseweg.

Sinds april zijn er al veertien besmettingen van de ziekte van Newcastle vastgesteld bij pluimvee. De kippen worden dan erg ziek en sterven. Het virus is zeer besmettelijk voor deze dieren. Daarom is er sinds 2 juli een verbod op het verkopen, weggeven en het tentoonstellen van pluimvee. Maar je kan ook maatregelen nemen om je kippen te beschermen.

Bekendmaking beslissing onderzoek tot milieueffectrapportage aanvraag tot planologisch attest Machinery Resale bvba

BEKENDMAKING BESLUIT

 

Nummer 1173

 

De 30e editie van de veldloop op 26 september was een enorm succes. Er stonden meer dan 2000 deelnemers aan de start. Je kan de uitslagen hier bekijken!