Nieuwe openingstijden recyclageparken

Sinds 2 januari kan elke Waregemnaar niet alleen terecht op de recyclageparken van Waregem, maar ook in die van Wielsbeke en Deerlijk. Door de samenwerking krijgen we ruimere openingsuren en een betere dienstverlening.

Aangepaste openingsuren

Het recyclagepark van Waregem is nu ook open op donderdag.  In de periode van het winteruur worden de poorten wel om 18.00u. gesloten. Op zaterdag is het open van 8.00u. tot 15.00u. Voor Beveren-Leie zijn de wijzigingen aanzienlijker. De vaste sluitingsdag is er nu op maandag.  Van dinsdag tot vrijdag is het park open van 14.00u. tot 18.00u. en op zaterdag van 8.00u. tot 16.00u.

Vergeet je identiteitskaart niet

Wie in de betalende zone van het recyclagepark moet zijn, heeft nu ook zijn/haar identiteitskaart nodig. Aan de weegbrug moet je je immers aanmelden met je ID.
Personen die niet in Waregem, Wielsbeke of Deerlijk wonen, maar er wel een bedrijf, een tweede woonst,... hebben, kunnen een magneetkaart aanvragen om zo ook toegang te krijgen tot de parken. 

Meer info

Alle info over tarieven, toegankelijkheid, aanvraag magneetkaart vind je op www.imog.be/intergemeentelijkerecyclageparken

Zie ook

Kortrijksesteenweg 264
8530
Harelbeke
0800 99 827
Alles weergeven
Created at: 03/01/2017