Noodplanambtenaar

Jouw functie: Je bouwt het nood- en interventiebeleid uit in samenwerking met de externe interventiediensten. Je werkt voorstellen, adviezen en plannen uit om de veiligheid van de medewerkers, de burgers en de bezoekers van Waregem te waarborgen.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma én je hebt 2 jaar functierelevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B1-B3). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan tot 10 jaar meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en CV. Solliciteren kan tot en met 5 november 2018. In deze brochure vind je alle informatie over de functie, de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.

Created at: 11/10/2018