Noorderlaan – Westerlaan

Sinds 7 december is de volgende fase van de heraanleg Noorderlaan-Westerlaan gestart. De werken verplaatsten zich naar de Vijfseweg (tussen de Boulezlaan en de Noorderlaan) en het kruispunt van de Noorderlaan met de Stationsstraat. De verandering van werfplaats brengt ook enkele nieuwe omleidingen met zich mee. De bestaande omleidingen blijven ook geldig.

Verkeerssituatie vanaf 20 februari

  • In de Stationstraat kan je niet door tot op het einde. Hier dien je via de Putmanstraat en de Oude Vijvestraat te rijden. Daar kan je zowel links als rechts afslaan.
  • De Vijfseweg is opnieuw vrij.
  • Geen verkeer mogelijk van de Westerlaan naar de Noorderlaan. Er is een omleiding via de Muizelstraat - Olmstraat – Stationsstraat – Putmanstraat – Oude Vijvestraat.

Bijkomend

  • De rotonde op het kruispunt van de Vansteenbruggestraat – Boulezlaan verdwijnt tijdelijk. Deze route wordt er ook tijdelijk de hoofdweg. Dit wordt aangeduid met markeringen op de weg.

 

Omleiding vanaf 20 februari (Google Maps) of omleiding vanaf 20 februari (jpg)

 

Lijnbussen

De haltes 'Markt' (kant park Casier) en 'College' (in de Stationstraat) zijn tijdelijk afgeschaft.

De halte aan de Colruyt verdwijnt aangezien alle bussen opnieuw stoppen aan de voorkant van het station.

De lijnbussen moeten omrijden vanaf een tijdelijke halte in de Damweg via Keukeldam, Churchilllaan, oosterlaan en Noorderlaan.

 

 

 

 

 

Meer info over de heraanleg Noorderlaan - Westerlaan: website Wegen en Verkeer.

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 12 76
Nu gesloten
08:30 - 12:00
Alles weergeven
Created at: 20/11/2017