Preventieadviseur B1-B3

Jouw functie: Je bent hét aanspreekpunt voor het stadsbestuur en/of het welzijnshuis inzake preventie en bescherming op het werk. Je verleent adviezen aan het beleid en de medewerkers om een goede werkomgeving te creëren op vlak van veiligheid en welzijn. Je coördineert en optimaliseert het dynamisch risicobeheersingssysteem.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en bent in het bezit van een getuigschrift preventieadviseur niveau II. Je hebt een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse functie met een contract van onbepaalde duur in de salarisschaal B1-B3. De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan je tot 10 jaar laten meetellen voor anciënniteiten. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Stuur een motivatiebrief en uitgebreid CV met functietoelichting, samen met een kopie van het vereiste diploma, op naar het College van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 2 te 8790 Waregem of bezorg dit via e-mail. Inschrijvingen sluiten af op 23 april 2018. In deze infobundelvind je alles over de functie, de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.

Created at: 27/03/2018