Preventieadviseur niveau II

Zowel voor de stad als voor het OCMW zijn we op zoek naar een preventieadviseur niveau II (m/v). Solliciteren voor deze dubbele vacature kan tot 1 oktober.

Jouw functie: Je bent hét aanspreekpunt voor het stadsbestuur en/of het Welzijnshuis inzake preventie en bescherming op het werk. Je verleent adviezen aan het beleid en de medewerkers om een goede werkomgeving te creëren op vlak van veiligheid en welzijn. Je coördineert en optimaliseert het dynamisch risicobeheersingssysteem.

Jouw profiel: Je hebt een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en bent in het bezit van een getuigschrift preventieadviseur niveau II. Je hebt een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse statutaire functie in de salarisschaal B4-B5. De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan onbeperkt meetellen voor anciënniteiten. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Stuur een motivatiebrief en uitgebreid CV met functietoelichting, samen met een kopie van het vereiste diploma, op naar het College van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 2 te 8790 Waregem of mail naar vacatures@waregem.be. Inschrijvingen sluiten af op 1 oktober 2018. In deze infobundel vind je alle informatie over de functie, de aanwervingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Verdere informatie kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19.

Gemeenteplein 2
8790
Waregem
056 62 12 27
Nu gesloten
Meer
Alles weergeven
Created at: 27/08/2018